Алуминиеви носещи профили с мокетени и гумени вложки (RG)

Натоварване: тежко*                                                                                  Зона 1 2 3

Описание: Изключително издържлива изтривалка, изградена от алуминиеви профили с шумопоглъщащи подложки. Проектирана да издържи на силен трафик с колички за пазаруване и пренасяне на багаж.

Отделните профили са свързани с гъвкаво стоманено въже, което позволява изтривалката да се навие и да се почисти събраната под нея мръсотия.

Вложки: Водоустойчиви оребрени мокетени вложки (R11 противоплъзгащи се свойства в съотвествие с DIN 51130)  и четки, състояща се от здрави снопчета, подредени в успоредни редици (R13 противоплъзгащи се свойства в съотвествие с DIN 51130).

Също така се предлагат и с мокетени вложки според класификацията Bfl- s1 (DIN EN 13501-1 [B1])  в светло сиво и антрацит на допълнителна цена;

Цвят:
мокет (стандартни цветове) – светло сиво, антрацит, бежаво и синьо; 
мокет (специални цветове) – при запитване; 
гума – черен;

Височина на профилите:

Технически данни

* Легенда „Натоварване”

Нормален:
Частни домове, лекарски кабинети, детски градини, индивидуални офиси, бутици, малки магазини (около 250 човека на ден)

Интензивен:
Административни сгради, хотели, банки, театри, училища, магазини със средно ниво на посещаемост (250 -2000 човека на ден)

Тежък:
Търговски центрове, летища, гари и входни области на обществени сгради със засилен трафик  (2000 и повече човека на ден)

Особено тежък:
Търговски центрове, летища, гари и входни области на обществени сгради със засилен трафик  (5000 и повече човека на ден)


ЗАПИТВАНЕ

Полетата отбелязани със (*) са задължителтни.