За нас

Дейността на фирма Макс Ковъринг ООД  е в сферата на търговията – доставка и монтаж на подови настилки, двойни подове, спортни настилки и входни изтривалки.

Фирмата е основана в края на 2004 г. с основна дейност доставка и монтаж на входни изтривалки. Динамичният пазар и желанието ни за развитие наложи разширяване дейността и обогатяване портфолиото на фирмата с kови продукти. По този начин Макс Ковъринг ООД  предложи на своите клиенти един завършен “продукт” в областта на подовите настилки за административни сгради, офис помещения, хотелски комплекси, болници, спортни съоръжения, частни домове и т.н.
Фирма Макс Ковъринг ООД е сред основните вносители на професионални входни изтривалки и всички видове аксесоари към тях. Дейността на фирмата е специализирана в разработване и изпълнение на проекти за оформяне на входната област.

Изключителното качество на представяните от нас продукти се базира на многогодишен опит, надеждност на материалите и доказан производствен процес. С високото си качество и конкурентни цени, изтривалките ни са намерили своето предназначение във входове и пешеходни зони на магазини, големи търговски центрове, бизнес сгради, офиси, болници и обществени сгради.

Професионализмът в нашата работа ни е отредил водещо място на пазара за входни изтривалки, защото най-важно за нас е коректното отношение към клиента и точното изпълнение на всички негови изисквания.
Ние разполагаме с висококвалифициран екип от професионални консултанти, проектанти и опитни монтажни групи. Нашите специалисти разработват проекти за оформяне на входната област, като предлагат на клиента правилен избор, разположение и размер на изтривалките и изготвят решения за подходяща подова настилка, съобразявайки вида, функцията и интериора в помещението. За предоставяне на цялостна услуга на клиентите ние предлагаме, също така, сервиз и техническо изпълнение на проектите.

Макс Ковъринг ООД  притежава сертификат за управление на качеството съгласно стандарт ISO9001:2000, сертификат за управление на околната среда съгласно стандарт ISO 14001:2004 и сертификат за управление на здравословните и безопасни условия на труд съгласно сертификат OHSAS 18001:2007. Процесът на работа и принципите в дейността на фирмата естествено ни доведоха до идеята за сертифицирането. От особенна важност за нас е реализирането на предлаганите продукти и услуги да бъде с високо и постоянно качество. В тази насока, основен приоритет за нас е упражняване на непрекъснат контрол при изпълнението на всеки един етап от изграждането на обектите.

Запазване доверието на клиенти ни мотивира към постоянно развитие на материалната база и човешките ресурси на фирмата. Нашите специалисти преминават регулярни курсове за квалификация и обучение, с цел подобряване нивото на обслужване, предлагане на актуална информация и внедряване на иновациите в сферата на подовите покрития.

Професионалното отношение и качеството на продуктите, които предлагаме, ни запазват лидерска позиция сред основните доставчици на специализирани подови настилки и входни изтривалки.

Макс Ковъринг ООД гарантира за всички свои обекти!

Партньори

Немската фирма EMCO е водещ световен производител с утвърдени традиции в производството на професионални входни изтривалки, за всички отрасли на икономиката. Чрез своята “3-Zone Cleaning System”, EMCO е първият производител предлагащ комплексно решение за входната област.
Немската фирма Heute GmbH предлага широка гама машини за почистване на обувки – от практични машини за дома до професионални машини, предназначени за употреба в обществени сгради /хотели, офиси/. Най-новото в производството се допълва с машини за почистване на обувки и специални съоражения за почистване и хигиенизиране, предназначени за различните сфери на промишлеността и здравеопазването.
Продуктите на Heute GmbH са познати в над 40 държави по света.